top of page
  • Kiralama Süreci Nasıl İşliyor?
    Kiralama Süreci: 1. İstenen debi, basma yüksekliği, akışkan tipi ve deşarj uzaklığı bilgileri alınarak uygun pompa teknik ekibimiz tarafından seçilir, 2. Seçilen pompa ile ilgili kiralama sözleşmesi gönderilir, 3. Sözleşme onayının ardından, ilk dönem kira bedeli tahsil edilir ve kiralanan ekipman için teminat senedi alınır, 4. Ekipman İstanbul/Ankara depolarımızdan araç üstü teslim edilir. Talep edilirse, bedeli tarafınıza ait olmak üzere, anlaşmalı nakliyecilerimizle veya anlaşmalı kargo firmasıyla gönderilir.
  • Kiralamaya Neler Dahil?
    Dalgıç pompalarımızda, websitemizde belirtilen kiralama bedeline, [Pompa+Kumanda Panosu] set olarak dahildir. Deşarj hortumu talebinizde, [hortum+fittings+kelepçe] stok durumuna göre ilave olarak kiralanabilir.
  • Ekipman Nakliyesi
    Gidiş-dönüş nakliyeler, arıza durumunda en yakın servisimize nakliyeler ve arıza durumunda ikame pompa nakliyeleri dahil tüm nakliye bedelleri kiralayan firmaya aittir. Nakliyeler, anlaşmalı nakliye firmamız veya anlaşmalı kargo firmamız ile gerçekleştirilir. Süreç firmamız tarafından takip edilir.
  • İlk Çalıştırma/Devreye Alma
    Marmara Bölgesi içinde bedeli mukabili nakliye+ilk çalıştırma hizmeti verilebilir. İlk çalıştırma/devreye alma kiralayan firma tarafından da yapılabilir. Bu durumda elektrik bağlantıları ve devreye alma işlemi için servislerimizden görüntülü/canlı telefon desteği alınabilir.
  • Arıza Durumunda
    Arıza durumunda, arızalı pompa yerine o an kiralık filomuzun durumuna göre en yakın teknik özelliklere sahip pompa gönderilir ve arızalı pompa servislerimize alınır. Arızalı pompanın onarımı servislerimizde yapılır ve kiralayan firmaya fatura edilir. Çalışma sırasında meydana gelebilecek kumanda panosu arızalarında, zaman ve iş kayıplarını önlemek için, kiralayan firma, uzman bir elektrik teknisyeni ile arızalı pano elemanını değiştirebilir veya servislerimizden yedek kumanda panosu talep edebilir.
  • Arıza Nedenleri
    En çok karşılaşılan arıza, çalışma sırasında pompa kablosunun hasar görüp kısa devre meydana gelmesi ve/veya hasar gören kablo vasıtasıyla pompa sargısına su yürüyerek sargının yanmasıdır. Ekipman üzerinde en hassas parça enerji kablosudur. Çalışma sırasında azami dikkat gösterilmesi pompanın uzun süreler sağlıklı çalışması için önemlidir. Bunun dışında; -Kuru çalıştırma, -Jeneratörle çalışmada anlık yüksek voltaj beslemesi, -Sürekli düşük voltaj, -Pompalamaya uygun olmayan akışkan, -Uzun süre dönüş yönünün tersine çalıştırma, vb./vd. durumlar sahada karşılaştığımız arıza nedenleridir.
Geri Dön
bottom of page